Bemutatkozom

Domokos Erzsébet vagyok, 2 éve vezetek különböző korosztályú embereknek művészetterápiás csoportokat. Emellett 10 éve az Omniverzum Szabadegyetem munkatársa, 7 éve tanára is vagyok.

A művészetterápiával való megismerkedésem óta rengeteg élménnyel, felismeréssel gazdagodtam. Hosszú, aktív és tudatos önismereti utam ellenére a módszer segítségével még ismeretlen tulajdonságaimra láthattam rá. Minden ilyen foglalkozás, program közelebb vitt önmagamhoz, megnyitotta tudattalanom eddig ismeretlen rétegeit. Segített megérteni olyan viselkedési, érzelmi és gondolati jellemzőimet és tulajdonságaimat, amelyre a verbális módszerek közül kevés képes. Ezeken túlmenően az alkotások segítettek ellazulni, kilépni a mindennapokból, az itt és mostba helyeződni, és egyszerűen csak létezni a pillanatban.

Ezek az élmények meghatározóvá váltak mindennapjaimban, és ezért is tartom fontosnak, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem a művészetterápia élményét. Ehhez  különböző témájú, és más-más korosztálynak szóló csoportok szervezését tűztem ki célul, ezekről bővebben a Programok menüpontban lehet olvasni.

Várom minden kedves érdeklődő, alkotni vágyó jelentkezését!

Elérhetőségeim:
Domokos Erzsébet
Katarzisz Komplex Művészeti Terapeuta, Spirituális Lélekgyógyász
alkotoonismeret@gmail.com * 06-20-333-6475

 

Bemutatkozom” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s